Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος : 1 - 0


Έχασε το πέναλτι, όμως όχι απλά δεν το έβαλε κάτω, αλλά με ένα άπιαστο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Ίβιτς ήταν το άλφα και το ωμέγα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πανιώνιου με 1-0.

Πάντοτε τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας παρουσίαζαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι και το αποψινό που συγκέντρωσε περισσότερο από 20.000 θεατές με τις δύο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.

Οι επιλογές Σάντος

Με γνωστές τις απουσίες των Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς και Σορλέν ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε σε σχήμα 4-2-3-1 τους Χαλκιά στην θέση του τερματοφύλακα τον Αραμπατζή από την δεξιά πλευρά και ο Λίνο από την αριστερή πτέρυγα της άμυνας του ΠΑΟΚ. Κεντρικό αμυντικό είναι οι Μαλεζα και Κοντρέρας. Τα δύο αμυντικά χαφ είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο, ενώ οι τρείς στο κέντρο πλην του Κουτσιανικούλη θα τοποθετηθούν οι Βιερίνια και Ιβιτς με τον Παπάζογλου να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι επιλογές Φερέρα

Εκτός από την απουσία του Εστογιανόφ ο Ελίμιο Φερέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τις τελευταίας στιγμή. Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών επέλεξε σε σύστημα 4-3-3 τον Ανδριόλα στην θέση του τερματοφύλακα και τους Τζαβέλα(αριστερά) και Μανιάτη (δεξιά) στα δύο άκρα της άμυνας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Όμο και Λάτκα. Για την τριάδα στο χώρο του κέντρου επιλέχθηκαν οι Νικολάου, Καστελιόνι και Κουμορτζί θα έχει τον ρόλο του οργανωτή. Ενώ οι τρείς στην επίθεση που θα προσπαθούν αν κόψουν κάθε προσπάθεια επίθεση του ΠΑΟΚ οι Ριέρα (αριστερά),Γουνδουλάκης (δεξιά) και Μπάλαμπαν στην κορυφή της επίθεσης.

Το χαμένο πέναλτι.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ καθώς μόλις συμπληρώθηκε το 10λεπτό στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λάτκα. Ένα πέναλτι που ήταν στο οπτικό πεδίο του πρώτου βοηθού Ακρίβου και δεν σήκωσε την σημαία για να το υποδείξει. Ο Δαλούκας όμως με καθυστέρηση και αφού είδε τους παίκτες του Δικεφάλου να πέφτουν πάνω στον βοηθό του το καταλόγισε. Την μπάλα έστησε ο Ίβιτς όμως ο Ανδριόλας δεν αιφνιδιάστηκε, έπεσε στην γωνία του και έδιωξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: