Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ξεκίνησε ο χορός των βραβείων

Αυλαία για τις απονομές κινηματογραφικών βραβείων που ξεκίνησαν την Τρίτη και θα ολοκληρωθούν με την απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Palm Springs ήταν όλοι εκεί. Ο Morgan Freeman, ο Clint Eastwood, η εντυπωσιακή Helen Mirren, η Marion Cotillard, η Marriah Carrey και άλλοι αστέρες του Hollywood.

Συγκινητικές ήταν οι δηλώσεις του σκηνοθέτη της ταινίας «Precious» που έχει κλέψει τις εντυπώσεις. «Προσπαθώ πολύ να μην κλάψω. Πώς καταφέραμε να κάνουμε μια ταινία με 2 δολάρια και να καταλήξουμε εδώ; Είναι απίστευτο».

Όσο για τον Morgan Freeman. Οι απονομές βραβείων δεν τον εντυπωσιάζουν πια. «Το μόνο καλό μ’ αυτές τις εκδηλώσεις είναι ότι συναντώ παλιούς φίλους».

Από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η Marriah Carrey, η οποία όταν παρέλαβε το βραβείο της φαινόταν λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Μάλλον τα είχε τσούξει νωρίτερα, αλλιώς δεν εξηγείται η στάση της.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση και την… πιωμένη Marriah.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: