Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Τα γυμνά του 2009


Υπάρχουν «γυμνές αλήθειες» που είναι πολύ ελκυστικές, διάσημες ή αξιοπρόσεκτες και γι’ αυτό αποφασίσαμε να της μοιραστούμε μαζί σας λίγο πριν τελειώσει ο Χρόνος.

Αυτές οι σκανδαλιστικές φωτογραφίες της Rihanna έβαλαν το 2009 φωτιά στο διαδίκτυο και ήταν τα πιο πολυσυζητημένα «γυμνά» της χρονιάς. Αν είναι αληθινά, τότε λέγεται ότι προέκυψαν από φωτογράφιση με κινητό στο ξενοδοχείο “The London” στο δυτικό Hollywood. Αν και μερικές δείχνουν καθαρά το πρόσωπο της τραγουδίστριας οι ολόσωμες δεν φαίνονται να ανήκουν ξεκάθαρα στην ίδια. Η δισκογραφική της εταιρία, Island Def Jam, δεν διέψευσε και ταυτόχρονα δεν επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των φωτογραφιών αυτών. Φήμες λένε ότι είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας με Photoshop από κάποιο φίλο του Chris Brown που ήθελε να τον απαλλάξει προσωρινά από την αρνητική δημοσιότητα που έλαβε λόγω της βίαιης επίθεσής του στην τραγουδίστρια. Ό,τι και να ισχύει, τα γυμνά αυτά προκάλεσαν σάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: