Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Με ποιους υποδέχθηκαν οι τηλεθεατές τον καινούριο χρόνο;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς χθες και τα τηλεοπτικά κανάλια είχαν φροντίσει να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους για όσους προτίμησαν να μην… εξορμήσουν στα νυχτερινά κέντρα και να κάτσουν σπίτι.

Το γλέντι που οργάνωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με καλεσμένους αρκετούς ηθοποιούς, ανάμεσά τους ο Γ. Κιμούλης, o Γ. Καπουτζίδης, η Σ. Καρύδη και με τον Γ. Νταλάρα να μπαίνει στην παρέα τους έφτασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής μέχρι και το 32,6%. Μάλιστα μετά τη 01:00, οπότε και οι υπόλοιπες εορταστικές εκπομπές είχαν τελειώσει, η εκπομπή έφτασε έως και το 34,9%, ενώ στα νεανικά κοινά σκαρφάλωσε έως και το 30%.

Στον ALPHA, η κυρία… «Πάμε Πακέτο», Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέλαβε το βάρος της παρουσίασης του εορταστικού προγράμματος του καναλιού, δίνοντας πακέτο στην Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε γνωστές της επιτυχίες, ενώ φίλοι της μίλησαν για εκείνη και της έδωσαν ευχές. Το ανώτερο ποσοστό που άγγιξε η τηλεθέαση του τρίωρου εορταστικού προγράμματος του ALPHA έφτασε το 31%, ενώ στα νεανικά κοινά σκαρφάλωσε μέχρι το 18,6%.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση  της Άννας Βίσση με το Σάκη Ρουβά μετά από 16 χρόνια στη σκηνή του X– Factor, κράτησε το ενδιαφέρον αρκετών τηλεθεατών, με το talent show να σκαρφαλώνει κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο 29,5%. Σαρωτική πάντως ήταν η επικράτηση του show στα νεανικά κοινά, με τα μηχανάκια της AGB κατά τη διάρκεια του Live να παίρνουν φωτιά και τα ποσοστά να σκαρφαλώνουν έως και το 39,3%.

Το MEGA τέλος υποδέχθηκε τον καινούργιο χρόνο με την εκπομπή «Friday All Nighters: New Year’s Eve» με ένα συνολικό αφιέρωμα σε όλες τις κατηγορίες που παρουσιάστηκαν για τα 20χρονα του καναλιού. Τα ποσοστά της εκπομπής στο σύνολο έφτασαν έως και 12,1%, ενώ στα νεανικά κοινά το ανώτερο που έφτασαν ήταν το 13,8%.

Δείτε ένα απόσπασμα από το εορταστικό "Στην Υγειά μας".
Bookmark and Share
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: