Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Στις 26/1 η «μάχη» ΕΡΤ-Nova



Στις 26 Ιανουαρίου (ημέρα Τρίτη) θα γίνει η δίκη ανάμεσα στην ΕΡΤ και τη Nova για τα στιγμιότυπα της Σούπερ Λίγκας και από εκεί (αν δεν αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης) θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Αν, δηλαδή, η ΕΡΤ θα συνεχίσει να δείχνει τα στιγμιότυπα και κυρίως να βγάζει (με την τωρινή της μορφή) την «Αθλητική Κυριακή» και αν η Nova θα ξεκινήσει την προβολή των πλάνων των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού και της Ξάνθης.

Αποφασίζει η ΕΡΤ, τα παίρνει το E\urosport
Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σειράς των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων στίβου που έχει η εταιρία IEC (τα αγόρασε απ’ την IAAF) θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα. Η δημόσια τηλεόραση έχει κάνει την προσφορά της, κυρίως για να δείξει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει τον Μάρτιο στη Ντόχα και περιμένει. Το δε Eurosport είναι κοντά στην απόκτηση των δικαιωμάτων, κάτι που σημαίνει πως οι διοργανώσεις θα είναι ούτως ή άλλως στα «μπουκέτα» της Nova και του ΟΤΕ.
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα…
Ξεκίνησαν στον ΣΚΑΙ τα γυρίσματα της δεύτερης εκπομπής, «Χρυσές ενδεκάδες» που θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Γενάρη και θα έχει σαν σημείο αναφοράς τα Πρωταθλήματα της δεκαετίας ’80 και τις υποψηφιότητες για την κορυφαία 11άδα. Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν οι Χατζηπαναγής, Κούης, Σαργκάνης, Γκαλίτσιος, Παραφέστας και κάποιοι άλλοι που το κανάλι του Φαλήρου περιμένουν την απάντηση τους.(gazzetta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: