Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Επιασε το σταυρό και στη συνέχεια τράκαρε


Απίστευτη κακοτυχία χτύπησε ανήμερα των Θεοφανίων ένα 17χρονο αγόρι από την Ακολη Αιγίου, το οποίο λίγες ώρες αφότου είχε πιάσει το σταυρό ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ και δέος στους κατοίκους της περιοχής σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης. Ο νεαρός μαθητής, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο βούτηξε στα παγωμένα νερά του Κορινθιακού κόλπου για να πιάσει το σταυρό και τα κατάφερε. Δεν πρόλαβε όμως να χαρεί για την ευλογία που έλαβε και ένιωσε όταν βγήκε στην επιφάνεια κρατώντας τον στα χέρια του. Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με φίλους του συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο 17χρονος απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το άτυχο αγόρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμα για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι προσεύχονται στον Θεό να βγει νικητής από την δύσκολη μάχη που δίνει με το θάνατο.

Η είδηση της περιπέτειάς του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, η οποία αδυνατεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στο ανήλικο αγόρι, το οποίο έστω και για λίγη ώρα πίστεψε ότι το 2010 θα ήταν η τυχερή του χρονιά. ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ (φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: