Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Πρεμιέρα... μες στα μέλια

Είναι δίπλα της σε κάθε σημαντική στιγμή. Αυτή τη φορά, δε, και οι δύο ήταν μες στα μέλια. Ο γνωστός φαρμακοβιομήχανος Αχιλλέας Βιγκόπουλος πρώτος και καλύτερος πήγε στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Δήμητρας Ματσούκα που πρωταγωνιστεί στο θεατρικό «Χρυσές δουλειές» του Στιβ Τόμπσον και ανέβηκε στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου».

Κατά τη διάρκεια της παράστασης δεν σταματούσε να τη χειροκροτεί και μετά το φινάλε δεν έφυγε λεπτό από κοντά της. Μαζί τους μάλιστα ήταν και η αδελφή της ηθοποιού, η γνωστή τραγουδίστρια Μαρία Ματσούκα. Τα βλέμματα όμως όλων στράφηκαν στο λαμπερό ζευγάρι. Ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος αγκάλιαζε τη Δήμητρα μπροστά στο φακό και εκείνη έλαμπε από ευτυχία.

Ο Αχιλλέας όχι μόνο θαυμάζει την καλή του, αλλά και τη στηρίζει απόλυτα. Κάθε της επιλογή για εκείνον είναι σεβαστή. Η συγκεκριμένη είναι μία άκρως επίκαιρη μαύρη κωμωδία που μιλάει για το πόσα μπορούν να θυσιάσουν οι άνθρωποι προκειμένου να πετύχουν στο πιο απρόβλεπτο επάγγελμα, αυτό του χρηματιστή. Στην πορεία αποκαλύπτεται η προσωπική κρίση που βιώνει ο κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές.

Το έργο, που ανέβηκε στο Soho Theatre του Λονδίνου πέρυσι, χαρακτηρίστηκε από τους «Times» η καλύτερη σάτιρα της πόλης μετά το «Serious Money» της Κάριλ Τσέρτσιλ, που είχε βγει 20 χρόνια πριν κι έγινε αμέσως επιτυχία. Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Χριστοφιλάκη. Μαζί με τη Δήμητρα παίζουν ο εξαιρετικός ηθοποιός Κώστας Καζανάς, ο Νέστορας Κοψιδάς, ο Σταύρος Σιούλης και η Δανάη Σαριδάκη.  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: