Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Αγκαλιά με τα δύο νεογέννητα μωρά τους Παυλακάκης και Κόφφα

«Κάνουμε τούμπες από τη χαρά μας»! Ο Αγγελος Παυλακάκης και η Κατερίνα Κόφφα αγκαλιάζουν τα δύο αγγελούδια τους που ήρθαν στη ζωή και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο «τρελαμένος» μπαμπάς μιλάει στην «Εspresso» για τα δυο πανέμορφα μωρά τους και δεν σταματάει να γελάει για το χαρμόσυνο γεγονός. «Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που νιώθω. Ευφορία, χαρά, αγαλλίαση. Ολα μαζί. Και τα δυο παιδιά μας είναι κουκλιά. Η διαφορά τους είναι ότι το αγοράκι μας, απ’ ό,τι έχει δείξει μέχρι τώρα, τρώει περισσότερο από το κοριτσάκι».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο στίβο μας εξηγεί ότι το νεογέννητο κοριτσάκι τους, λόγω βάρους, δεν είναι ακόμα στο σπίτι, κοντά τους. «Ο μικρός γεννήθηκε δύο κιλά και επτακόσια γραμμάρια, ενώ η μικρή ζυγίζει μόλις 1.600 γραμμάρια. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να την πάρουμε σπίτι. Αυτό θα γίνει αφού φτάσει τα δύο κιλά, όπως μας έχουν πει οι γιατροί».

Οσο για την πρωτότοκη κόρη τους, την Κάλλια, που είναι επτά ετών, πετάει κι εκείνη απ’ τη χαρά της για τα αδελφάκια της. Ενας λόγος παραπάνω είναι ότι δεν ταλαιπώρησαν τη μαμά στη γέννα, όπως εκείνη... Η Κατερίνα έμεινε μεν στο χειρουργείο εννέα ώρες, ωστόσο ήταν πιο ομαλά αυτή τη φορά τα πράγματα. «Προχθές πήραμε τη μικρή πρώτη φορά στην αγκαλιά μας. Και τα δύο παιδάκια μάς έχουν ξετρελάνει!» μας λέει ο χαζομπαμπάς Αγγελος Παυλακάκης που εύχεται σε όλο τον κόσμο να ζήσει την ευτυχία που βιώνει η οικογένειά του.  ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: