Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Αγιο είχε ο Ρέμος πάνω στην πίστα

Aγιο είχε ο Αντώνης Ρέμος ημέρες εορτών. Μια κακιά στιγμή παραλίγο να τον οδηγήσει σε μεγάλες περιπέτειες. Ενώ ήταν στην πίστα και τα καλάθια με τα λουλούδια έπεφταν ντουζίνες, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Επιασε το πρόσωπό του και είδε στα χέρια του αίματα. Κατά λάθος από το πρώτο τραπέζι μαζί με τα λουλούδια εκσφενδονίστηκε και μέρος σπασμένου ποτηριού, το οποίο «χτύπησε» στο πρόσωπο τον δημοφιλή τραγουδιστή. Οπως ήταν φυσικό, αναστατώθηκαν όλοι πάνω στην πίστα και για κάποια λεπτά διακόπηκε το πρόγραμμα, μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει.

Από την παρέα που «έφυγαν» τα λουλούδια αποδείχτηκε, ύστερα από εξηγήσεις, ότι δεν υπήρχε δόλος και διαπιστώθηκε ότι η βάση του σπασμένου ποτηριού βρισκόταν ήδη μέσα στο καλάθι με τα λουλούδια.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Κυριακής και προς στιγμή, όπως ήταν φυσικό, χάλασε τη διάθεση του τραγουδιστή και των θαμώνων. Βέβαια, ο Αντώνης Ρέμος είναι τόσο επαγγελματίας που σε ελάχιστο χρόνο κατόρθωσε να ανεβάσει τη διάθεση και πάλι του κοινού. Και το κυριότερο; Εδωσε το μεγαλύτερο βάρος του στην παρέα από την οποία προκλήθηκε το ατύχημα. Οι άνθρωποι του ζητούσαν συνέχεια συγγνώμη, αφού αισθάνονταν άσχημα γι’ αυτό που συνέβη.

Παρ’ όλο που ο Αντώνης έχει «φάει με το κουτάλι» τις πίστες, ουδέποτε είχε ξαναζήσει παρόμοια στιγμή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακαριαία γύρισε προς την πλευρά απ’ όπου ήρθε το αντικείμενο και ζήτησε το λόγο από την παρέα, κάνοντάς τους νεύμα του τύπου «τι συμβαίνει, ρε παιδιά;» Φυσικά, αρχικά τον κοιτούσαν με απορία. Το περιστατικό συνέβη προς το τέλος του προγράμματος.  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: