Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Η Κάθλιν Τέρνερ Incognito στην Αθήνα για τον Sakis

Ιncognitο στην Αθήνα η Κάθλιν Τέρνερ για πρόταση στον Sakis. Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε για λίγες μέρες στη χώρα μας, όχι μόνο επειδή της αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα, αλλά και για επαγγελματικούς λόγους. Μεγάλη της επιθυμία είναι να συνεργαστεί με τον δικό μας Σάκη Ρουβά και αυτός ήταν ο βασικός λόγος του ταξιδιού της. Ηθελε πάρα πολύ να τον συναντήσει και να του προτείνει να συνεργαστούν στην καινούργια της ταινία.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει δει τον δημοφιλή καλλιτέχνη, της άρεσαν πάρα πολύ η εμφάνισή του και η εικόνα του και εκφράστηκε γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Δεν στάθηκε όμως δυνατόν να τον συναντήσει. Την ημέρα που αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο μαγαζί όπου εμφανίζεται, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ο καλλιτέχνης αποχώρησε λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας και έτσι δεν κατάφεραν να συζητήσουν. Είναι αλήθεια ότι στενοχωρήθηκε πολύ. Η Κάθλιν Τέρνερ ήρθε καλεσμένη γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, τα μέλη της οποίας γνωρίζει από παλιά και εκτιμά απεριόριστα. Επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Βασίλειο Κωστέτσο και την παρέα του την ημέρα της ονομαστικής εορτής του γνωστού σχεδιαστή μόδας, λίγη ώρα πριν από την άγρια επίθεση που δέχτηκε σε άλλο μαγαζί.

Ο Βασίλειος και η Κάθλιν γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη όταν εκείνος είχε διοργανώσει εκεί ένα μεγάλο σόου μόδας. Από τότε διατηρούν τη φιλία τους και μιλούν συχνά στο τηλέφωνο. Η παρέα έκλεισε πρώτο τραπέζι πίστα προκειμένου να απολαύσει από κοντά το σόου του Σάκη. Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκαν την ξαφνική ασθένεια του Σάκη και αφού ο τραγουδιστής δεν επρόκειτο να κάνει το πρόγραμμά του αποχώρησαν. «Εκτός από την Κάθλιν ήταν μαζί μας και δύο γιατροί από την Αμερική, η στενή συνεργάτιδά μου και κάποιες φίλες. Η Τέρνερ δεν μας ακολούθησε επειδή το επόμενο πρωί πετούσε για Αμερική και έπρεπε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της για να κοιμηθεί» είπε στην «Espresso» ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: