Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Νικητής επέστρεψε ο γιός του Παναγιώτη Φασούλα

Οι δυσκολίες κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς και αυτό το ξέρουν καλά η Μάσα και ο Παναγιώτης Φασούλας, που παρά την περιπέτεια που έζησαν, με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού τους,τώρα είναι καλά! Όλοι θυμόμαστε τις άσχημες στιγμές που πέρασε η οικογένεια του δημάρχου Πειραιά, όταν η σύζυγος του μαζί με τα δυο τους παιδιά, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στη Αμερική, ώστε να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το πρόβλημα υγείας του μικρού. Μετά από πέντε χρόνια απουσίας στις Η.Π.Α, όπου η οικογένεια ήταν χωρισμένη στα δυο, ο μικρός ξεπέρασε το πρόβλημα και επιστέψανε στη βάση τους, την Ελλάδα.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Εγώ», η Μάσα Φασούλα μίλησε για τη δύσκολη μάχη τους γιού της, τις ώρες αγωνίας που πέρασε μακριά από τον άνδρα της και για το «μάθημα ζωής» που τους έδωσε αυτή η περιπέτεια.

Όμως αυτό που προκαλεί αίσθηση  είναι η απάντηση που δίνει, όταν τη ρωτάει η δημοσιογράφος εάν ισχύουν οι φήμες περί ιατρικού λάθους που είχαν ακουστεί στο παρελθόν.  Η Μάσα Φασούλα  αποφεύγει να απαντήσει ευθέως ότι δεν υπήρξε ιατρικό λάθος και δηλώνει χαρακτηριστικά: « Δεν θέλω να δώσω περαιτέρω έκταση σε αυτό, ούτε να κατανομάσω πράγματα και καταστάσεις.Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι μια εξέταση που έγινε, μας ανάγκασε να φύγουμε για να αντιμετωπιστεί  η κατάσταση καλύτερα στο εξωτερικό».

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν υπάρχει θέμα γιατί  εάν όντως  υπάρχει ιατρικό λάθος, θα είναι το  τρίτο κρούσμα, που αφορά μια επώνυμη οικογένεια. Το τελευταίo 48ωρο η κοινή γνώμη συγκλονίστηκε από την αυτοκτονία του γιατρου που κατηγορείται για ιατρικό λάθος στον Γιώργος Αλβέρτη, σύζυγο της Αλεξίας Έβερτ ενώ δεν έχει κοπάσει ακόμη ο θόρυβος περί ιατρικού λάθους στον θάνατο του Νίκου Κακαουνάκη.

Τώρα όμως που τα άσχημα τα έχουν αφήσει πίσω, η Μάσα Φασούλα περιγράφει με μεγάλη αγάπη τα χαρίσματα του γιού της : « είναι ένα παιδί με χιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: