Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Οι «Ράδιο Αρβύλα» σε μεγάλα κέφια!

Θυμάστε τη ROXYYY, το πρώτο ρομπότ του σεξ, που σας είχαμε παρουσιάσει και στο star.gr;

Χθες το βράδυ την πήρε αγκαλιά ο Αντώνης Κανάκης και μάλιστα δε θα πιστέψετε με ποια μας είπε ότι μοιάζει. Με την Μόνικα, από το «Next Top Model». Ώχ! Το πέταξε πάλι το καρφάκι του για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, σταματημό πια δεν έχει…

Εκτός όμως από το μοντελο – reality, από τα βέλη του «Ράδιο Αρβύλα» δεν ξέφυγαν κι άλλοι «αστέρες» της tv, με πρώτο και καλύτερο τον Αλέξανδρο Πετρίδη.

Και τι δεν είπαν πια για το αστραφτερό χαμόγελο του Αλέξη, που πραγματικά… τυφλώνει. Ότι βάζει αντηλιακό στα δόντια του, ότι δεν χρειάζεται ατομικό φωτάκι στο ΚΤΕΛ για να διαβάσει, αρκεί απλά να χαμογελάσει, ή ότι δεν κάνει ποτέ σαρδάμ γιατί βάζει στα δόντια του... μπλάνκο! Και το καλύτερο; Ετοιμάσανε ακόμα και ολόκληρο διαφημιστικό σποτάκι για τη νέα οδοντόπαστα που θα διαφημίσει ο… “star” που είναι όλα τα λεφτά!

Η αλήθεια είναι ότι η χθεσινή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» είχε πολύ γέλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: