Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

"Επώνυμες" κυρίες με τα... όλα τους μαλλιοτραβήχτηκαν σε νυχτερινό κέντρο


Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε... ξέφρενους ρυθμούς έκαναν δύο ευυπόληπτες κυρίες της Εύβοιας, όχι όμως γιατί χόρεψαν και ξεφάντωσαν μέχρις εσχάτων, αλλά επειδή έγιναν πρωταγωνίστριες ενός θερμού επεισοδίου και ξεμαλλιάστηκαν.

Η πίστα γνωστού νυχτερινού κέντρου της Εύβοιας μετετράπη σε ρινγκ, όταν η σύζυγος δημάρχου της περιοχής που διασκέδαζε με την οικογένειά της και τους φίλους της στο μαγαζί, ενοχλήθηκε από μία άλλη γνωστή κυρία της περιοχής, η οποία είναι σύζυγος επιχειρηματία. Η όχλησή της, όπως εκείνη υποστηρίζει, προέκυψε από την απρεπή συμπεριφορά της έτερης κυρίας, όταν εκείνη -άγνωστο αν έγινε κατά λάθος ή όχι- την έσπρωξε. Οταν λοιπόν η σύζυγος του δημάρχου της ζήτησε τον λόγο, τα αίματα άναψαν και η έλευση του 2010 ήταν ιδιαιτέρως... θερμή και επεισοδιακή για τις δύο γυναίκες. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, εκτοξεύθηκαν εκατέρωθεν βαριές ύβρεις, που έφθασαν τελικά ώς τη χειροδικία.

Εκπληκτοι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου αντίκρισαν τις δύο γνωστές και καλοντυμένες κυρίες, σε έναν πρωτόγνωρο... εναγκαλισμό, ενώ κάποιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα μειδιάματά τους. Φυσικά, οι σύζυγοι των οξύθυμων γυναικών, καθώς και τα υπόλοιπα άτομα της μιας και της άλλης παρέας, παρενέβησαν προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα. Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο αν οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου χρειάστηκε ή όχι να καλέσουν και αστυνομικές ενισχύσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η Πρωτοχρονιά θα μείνει αξέχαστη, όχι μόνο στις πρωταγωνίστριες του θερμού επεισοδίου, αλλά και στους θεατές αυτού. (φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: