Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Λουκέτο στον ΟΤΕ Φαρσάλων..


Ένα σημείωμα στην πόρτα του κτιρίου του υποκαταστήματος του Ο.Τ.Ε. στα Φάρσαλα, που πρόσφατα είχε ανακαινιστεί, πληροφορεί τους κατοίκους της πόλης και της επαρχίας Φαρσάλων, ότι το υποκατάστημα θα λειτουργεί από τη νέα χρονιά κάθε Τρίτη.
Η μοναδική υπάλληλος του υποκαταστήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε απόσπαση για τη Λάρισα και έτσι η εξαγγελία της διοίκησης του Οργανισμού για το κλείσιμο αρκετών υποκαταστημάτων σ’ όλη την Ελλάδα γίνεται πλέον πραγματικότητα. Έτσι, μια περιοχή 30 περίπου χιλιάδων κατοίκων θα εξυπηρετείται από το συγκεκριμένο υποκατάστημα κάθε Τρίτη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για το υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. Φαρσάλων και έτσι, μετά τη συγκοινωνιακή απομόνωση, απαξιώνεται από την Πολιτεία και οδηγείται στο μαρασμό μια ολόκληρη περιοχή, που κάποτε έσφυζε από ζωή και κανείς αρμόδιος δεν δραστηριοποιείται για να σταματήσει τον κατήφορο, που, όπως προαναφέρθηκε, οδηγείται η περιοχή αυτή. Βουλευτές του νομού, Δημοτική Αρχή, φορείς και οργανώσεις δείχνουν μια ανεξήγητη αδιαφορία. Και όμως, για το κλείσιμο του υποκαταστήματος του Ο.Τ.Ε. στα Φάρσαλα είχε προειδοποιήσει με σχετικό άρθρο  της  η      «Ελευθερία» Λάρισας τους αρμοδίους πριν από 1-2 χρόνια. Κανείς, όμως, δεν ενδιαφέρθηκε για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: