Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ενας μικρός θησαυρός στα χέρια των ληστών


Ενα μικρό θησαυρό έχουν πλέον στα χέρια τους οι άγνωστοι  εισέβαλαν σε μονοκατοικία και άρπαξαν χρυσές λίρες, κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας αλλά και άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Η «χρυσή διάρρηξη» σημειώθηκε αργά το απόγευμα  και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ήταν πολύ καλά μελετημένη, αφού οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ότι στο συγκεκριμένο σπίτι υπήρχαν αντικείμενα μεγάλης αξίας αλλά και χρήματα, τα οποία κατάφεραν να αρπάξουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι «ποντικοί» τρύπωσαν μέσα στη μονοκατοικία στον Αλιμο, η οποία ανήκει σε έμπορο, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. Στη συνέχεια, αφού μπήκαν μέσα χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, πήγαν στο δωμάτιο όπου ήταν φυλαγμένος ο μικρός θησαυρός και άρπαξαν πολλά χρυσαφικά ανυπολόγιστης αξίας, 420 χρυσές λίρες και χρήματα. Λίγο πριν αποχωρήσουν, σαν κύριοι, από τη μονοκατοικία, οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν και το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο αφαίρεσαν σημαντικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: