Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Μια έκθεση να της βγάλεις το καπέλο!



Με μία έκθεση που συνδυάζει το fashionable με το theatrical chic, αποτελούμενη από καπέλα, διακοσμημένες στέκες για κάθε περίσταση, ακόμα και για νυφικά σύνολα, βραδινές τσάντες, γάντια, αφιερωμένη κατά βάση στο καπέλο και στα αξεσουάρ που το συνοδεύουν, παρουσιάζει η stylist/designer Ilia-Sybil στο λαρισαϊκό κοινό, σε συνεργασία με το διαδικτυακό περιοδικού Τέχνης και Πολιτισμού «Artfools», τη γνωστή διαφημιστική εταιρία Cursor και με την ουσιαστική υποστήριξη του «Μικρού Θεάτρου». H έκθεση αποτελείται από χειροποίητα καπέλα, πιο «θεατρικά» σχέδια συνυπάρχουν αρμονικά με σχέδια προορισμένα να φορεθούν και να εντυπωσιάσουν σε κάθε επίσημη περίσταση, αναβιώνοντας συναισθήματα και εικόνες άλλων εποχών, τότε όπου το καπέλο αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και άρα θηλυκότητας και στυλ.
Η Coco Chanel έλεγε ότι «Μια γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να βγαίνει από το σπίτι της χωρίς γάντια και καπέλο» και μολονότι οι εποχές έχουν αλλάξει οι φετινές τάσεις επαναφέρουν το καπέλο σαν κομμάτι μιας fashionable γκαρνταρόμπας. Κάντε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα μοντέρνο πλην όμως χειροποίητο κομμάτι ή διακοσμήστε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με ένα εντυπωσιακό καπέλο που θα κάνει όλους να θαυμάζουν και να αναρωτιούνται. Η Ilia-Sybil θα βρίσκεται στους χώρους της έκθεσης για να σας δώσει τη συμβουλή της, ή ακόμα και να δεχτεί παραγγελίες για το καπέλο των ονείρων σας. Η έκθεση ξεκινά σήμερα Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στο «Μικρό Θέατρο», Ολύμπου και Ερυθρού Σταυρού 65, στη μικρή αίθουσα εκδηλώσεων, στις 6 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου. Ώρες λειτουργίας: 17.00-21:00 καθημερινά. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410.622865. Κινητό: 6987015074, e-mail: allaboutstyling@gmail.com. Τηλέφωνο επικοινωνίας «Μικρό Θέατρο»: 2410.549-777.

Δεν υπάρχουν σχόλια: