Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη (και) η «Ελευθεροτυπία»;

Στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη (και) η «Ελευθεροτυπία»;

Σαρωτικές είναι οι  αλλαγές που ξεκίνησαν με την απόλυση του διευθυντή του κυριακάτικου φύλλου Γιάννη Βλαστάρη που φαίνεται ότι δρομολογούνται στην Ελευθεροτυπία. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου ζήτησε χθες τα μεσάνυχτα την παραίτηση του διευθυντή της Κυριακάτικης, ενώ
υπάρχουν ήδη σενάρια που μιλούν για μείωση του προσωπικού που θα αγγίξει το 40%.Υπάρχει και ένα  ακραίο σενάριο για μετατροπή της εφημερίδας από απογευματινή σε πρωινή.

Όπως είναι φυσικό τόσο η απόλυση του Γ. Βλαστάρη όσο και οι πληροφορίες για σαρωτικές αλλαγές και απολύσεις έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους εργαζόμενους και έτσι συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση στη μία. Στο μεταξύ, έντονα είναι τα σενάρια, ότι ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη κ Μάνια Τεγοπούλου, για εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου. (hellenic business)

Δεν υπάρχουν σχόλια: