Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ερευνα μέχρι τέλους


Εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας ένορκης διοικητικής εξέτασης για την υπόθεση νοσηλείας του Νίκου Κακαουνάκη έδωσε χθες στον διοικητή του «Ευαγγελισμού» Γιάννη Μυλωνάκη η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να μη μείνει αναπάντητο κανένα από τα ερωτήματα που θέτει η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου.

Αμέσως μόλις έφτασε στα χέρια της ο φάκελος του εκλιπόντος η κυρία Ξενογιαννακοπούλου ζήτησε από τους στενούς συνεργάτες και τους συμβούλους της να εξετάσουν εξονυχιστικά όλα τα επίμαχα σημεία που αφορούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, αλλά και τα ζητήματα που αφορούσαν την ενημέρωση της οικογένειας από τους θεράποντες γιατρούς του Νίκου Κακαουνάκη.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί ο διοικητής του «Ευαγγελισμού» Ιωάννης Μυλωνάκης είχε συγκαλέσει σύσκεψη στην οποία έλαβαν μέρος ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας, ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου, ο νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου, ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, η παθολόγος-ανατόμος καθώς και οι τρεις χειρουργοί που παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο κρατικό νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: