Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Κορίτσι για σπίτι!

Βλέποντάς την κανείς να ποζάρει φορώντας μόνο σέξι εσώρουχα καταλαβαίνει εύκολα γιατί η Ρέιτσελ Βάις ψηφίστηκε ως η γυναίκα που οι περισσότεροι άντρες θα ήθελαν να παντρευτούν. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός δήλωσε κολακευμένη από την τιμή που της έκαναν οι αναγνώστες μεγάλου αντρικού περιοδικού. «Είναι ενδιαφέρον. Είναι πολύ αστείο. Δεν είμαι όμως παντρεμένη» δήλωσε, ενώ παράλληλα τόνισε ότι είχε αρχίσει να ανησυχεί ότι οι άντρες δεν την ήθελαν πια. «Ευτυχώς αυτό το γκάλοπ με ηρέμησε» είπε.

Η 39χρονη πρωταγωνίστρια της «Μούμιας» είναι ήδη μητέρα ενός 3χρονου αγοριού κι είναι αρραβωνιασμένη με τον πατέρα του και σκηνοθέτη του «Παλαιστή» Ντάρεν Αρόνοφσκι. Φέρνοντας στο μυαλό της το πρώτο τους ραντεβού στο νησί Κόνεϊ, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό, η Ρέιτσελ είπε: «Εκεί υπάρχει ένα προϊστορικό "τρενάκι του τρόμου" που ονομάζεται "The Cyclone". Είναι φτιαγμένο από ξύλο και στην κυριολεξία καταρρέει. Είναι κάτι σαν μουσειακό κομμάτι. Δεν έδειχνε καθόλου ασφαλές και πραγματικά με τρομοκράτησε. Ενιωσα όμως σαν να περνούσα κάποια διαδικασία μύησης και ότι αν του έλεγα όχι, δεν θα γινόμουν δική του. Τελικά ήταν το καλύτερο ραντεβού της ζωής μου».

Η Βάις κατάφερε να κερδίσει την Κίρα Νάιτλι και την Κέιτ Γουίνσλετ, οι οποίες βρέθηκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση της λίστας με τις γυναίκες που οι άντρες θεωρούν καταλληλότερες για γάμο, ενώ στην τελευταία θέση, με μόλις μία ψήφο, τερμάτισε η Τζόρνταν.
Τέλος, στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις γυναίκες που οι περισσότεροι άντρες θα ήθελα να βγουν για ποτό, την πρωτιά πήρε η κωμική ηθοποιός Ντόουν Φρεντς. ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: