Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ρέμος: με τη Ζέτα μας έβλαψε η δημοσιότητα


Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε πρόσφατα για την επιτυχία του, την προσωπική του ζωή και έριξε φως στον άλλον Αντώνη, αυτόν που κρύβεται πίσω από τα φώτα της επιτυχίας.

Έπειτα από πολύ καιρό, αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά του και να δώσει μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, δίνοντας απαντήσεις σε δεκάδες ερωτηματικά που τον περιβάλλουν. Άλλωστε είναι γνωστό πως η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ταλαιπώρησε πολύ τόσο τον ίδιο όσο και εκείνη, αφού οι δημοσιογράφοι ακολουθούσαν κάθε τους κίνηση. «Πλέον αποφάσισα πως δεν έχω λόγο να δηλώνω αυτά που αισθάνομαι. Η δημοσιότητα θα βλάψει μια σχέση. Και ναι πιστεύω πως η δημοσιότητα μέχρις ενός σημείου έβλαψε τη σχέση μου με τη Ζέτα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως φταίνε τα μέσα ενημέρωσης που χωρίσαμε», δήλωσε. Σίγουρα το ζευγάρι είχε κι άλλα προβλήματα, όμως ο Ρέμος επιμένει πως το γεγονός πως η προσωπική τους ζωή ήταν συνεχώς στα πρωτοσέλιδα, ήταν τελικά το κερασάκι στην τούρτα του χωρισμού.

Ο γνωστός τραγουδιστής  παραδέχθηκε ότι πολλές φορές βαριέται αφόρητα και αναρωτιέται ποιο είναι το νόημα της ζωής, γρήγορα όμως προσγειώνεται στην πραγματικότητα και καταλαβαίνει ότι δεν έχει την πολυτέλεια να βαρεθεί. Τόνισε μάλιστα πως είναι ιδιαίτερα μοναχικός εξηγώντας πως: «Το τίμημα του πρωταγωνιστή είναι η μοναξιά. Πρέπει να είσαι μόνος, αλλιώς δεν είσαι πρωταγωνιστής. Δεν με νοιάζει απλά να συμμετέχω σε μια επιτυχία, θέλω να είμαι το κύριο συστατικό της».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: