Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτεται…

Χωρίς δισταγμό και ταμπού η  Κάτια Δανδουλάκη, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους  και για όλα, σε συνέντευξη της στο Super Star. Η «σιδηρά» κυρία του θεάτρου αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση που της σφράγισε τη ζωή ,την «αιώνια» αγάπη με τον Μάριο Πλωρίτη καθώς και τις «πικάντικες» λεπτομέρειες για την άγνωστη πρόταση γάμου που της έκανε μετά από 22χρόνια σχέσης. 

«Αισθάνομαι χορτασμένη και τυχερή και δεν θα άλλαζα τίποτα από το παρελθόν, ίσως να μην αναλάμβανα από μικρή να κάνω θεατρική επιχείρηση» δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρεται με νοσταλγία στα παιδικά της χρόνια ενώ δεν παύει να σχολιάσει τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν. Όσο για το αν μετάνιωσε που δεν έχει παιδιά, η ίδια απαντά ότι λατρεύει τα παιδιά αλλά εάν ήθελε θα είχε κάνει…

Δείτε το βίντεο και μάθετε όλα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: