Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Οι celebrities ευωδίασαν με το "Ανθος του Κάκτου"

Το «Ανθος του κάκτου»… ευωδίασε, αυτή τη φορά για τους συναδέλφους της ντίβας! Η Μιμή Ντενίση υποδέχτηκε προχθές τους φίλους της από τον καλλιτεχνικό χώρο -κυρίως ηθοποιούς- για να την απολαύσουν στη χαριτωμένη κωμωδία των Μπαριγιέ και Γκρεντί, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κώστα Βουτσά και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Η Μιμή επέλεξε την Τρίτη -μέρα που αργούν οι κεντρικές σκηνές των θεάτρων- για να διευκολυνθούν στην πρόσκλησή της οι περισσότεροι συνάδελφοί της. Πραγματικά, το θέατρο «Ιλίσια-Ντενίση» γέμισε από γνωστά ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση. Με το που άνοιξε η αυλαία και εμφανίστηκε η Μιμή (με τα χαρακτηριστικά κοκάλινα γυαλιά στο ρόλο της γραμματέας του πλαστικού χειρούργου…) σείστηκε η πλατεία από τα χειροκροτήματα, αλλά και τα επιφωνήματα των συναδέλφων της. Τα γέλια ήταν ασυγκράτητα από τους περισσότερους παρευρισκομένους - και να σκεφτεί κανείς ότι οι ηθοποιοί είναι οι πιο δύσκολοι κριτές! Αβίαστο γέλιο βγήκε στις σκηνές της ντίβας με τον Κώστα Βουτσά, που -για να κάνει…πλάκα- την αποκαλούσε με το υποκοριστικό όνομα «Φούλα» κι εκείνη αντιδρούσε γελώντας…

Οταν τελείωσε η παράσταση, η Μιμή εμφανίστηκε στο φουαγέ του θεάτρου φορώντας εντυπωσιακό σούπερ μίνι, όπου την περίμεναν οι φίλοι της για να τη συγχαρούν. Σε εύθυμο πάντα κλίμα, η οικοδέσποινα και οι προσκεκλημένοι της αντάλλαξαν απόψεις για τα θεατρικά δρώμενα - χωρίς, βέβαια, να λείπει και το απαραίτητο καλλιτεχνικό κους-κους.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους, ήταν οι συγγραφείς Κώστας Μουρσελάς, Παύλος Μάτεσις, η ποιήτρια Κική Δημουλά και ο ακαδημαϊκός Γιώργος Μπαμπινιώτης. Εκεί ήταν και οι: Σμάρω Στεφανίδου, Δάνης Κατρανίδης, Μίνα Αδαμάκη, Διονύσης Τσακνής, Δημήτρης Πιατάς, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πατρίτσια Περιστέρη, Βασιλική Ανδρίτσου, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Κρίτα, Νάσος Γαλακτερός, Νανά Βενέτη, Νίκος Πουρσανίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευαγγελία Μουμούρη κ.ά.

Τα φιλιά του Μπουγιούρη με μελαχρινή καλλονή...

Από τις πιο «πικάντικες» στιγμές της βραδιάς ήταν η συνάντηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη με μελαχρινή καλλονή! Η εντυπωσιακή κοπέλα (που λέγεται Ασπασία Τουφεξή και πήρε μέρος στα φετινά «Playmate», χωρίς όμως να πάρει τίτλο) μπήκε στο θέατρο διακριτικά και μέχρι το τέλος της παράστασης δεν τράβηξε κανένα βλέμμα, μια και στους περισσότερους ήταν... άγνωστη. Ολα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της στη διάρκεια της δεξίωσης, όταν συναντήθηκε στο φουαγέ με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά. Κάποιοι... αδιάκριτοι ρώτησαν τον Παναγιώτη: «Ποια είναι η κοπέλα που μιλούσε μαζί σου σε τόσο θερμό ύφος;» Εκείνος όμως απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση και χαμογελώντας έλεγε σε όλους: «Μίλησα με πάρα πολύ κόσμο, δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε...» Οταν, δε, ρωτήθηκε γι’ αυτό και η Μιμή Ντενίση (που τον τελευταίο καιρό θεωρείται από πολλούς ότι έχει... μυστικό δεσμό με τον Μπουγιούρη), η απάντησή της θόλωσε τα πράγματα περισσότερο. «Ναι, με τον Παναγιώτη είμαστε ζευγάρι και έχουμε και τρία παιδιά!» είπε χαμογελώντας σε έντονο ύφος. Ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει!  ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ  Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: