Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Τα πάντα γύρω από το sex, δια… στόματος Μαρίας Σολωμού

Για μια ακόμα φορά η Μαρία Σολωμού, με ύφος χιλίων καρδιναλίων βγήκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου την Πέμπτη και έβγαλε στη φόρα τι κάνει στο κρεβάτι της.

Είχε προηγηθεί μία μέρα πριν,  μία ακόμα… «αποκαλυπτική» συνέντευξή της  στο Down Town με όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή.

Η ηθοποιός δεν απέκρυψε τίποτα από τους τηλεθεατές, φροντίζοντας να μας ενημερώσει για το αν έχει κερατώσει τους συντρόφους της, με πόσους έχει πάει, αν έχει κάνει ναρκωτικά και… one night stand.

Κι εντάξει η κα Σολωμού πρωταγωνιστεί σε ένα νέο σήριαλ και θέλει να προωθήσει τη δουλειά της, δεν καταλαβαίνει όμως ότι με το να βγάζει στη φόρα τα προσωπικά της προσβάλλει τους εκάστοτε συντρόφους της και τον ίδιο της τον εαυτό. Και εν κατακλείδι δεν ενδιαφέρει και κανέναν αν η κα Σολωμού  υπήρξε άπιστη και πώς συμπεριφέρεται στο κρεβάτι της.

Εντάξει, καλή η μαγκιά και η… δήθεν ντομπροσύνη, κι αν η κυρία είναι τόσο φιλελεύθερη και δεν την ενδιαφέρει τίποτε, ελπίζουμε το επόμενο βήμα της να μην είναι η βιντεοσκόπηση των προσωπικών της στιγμών.

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης της ηθοποιού στην Τατιάνα Στεφανίδου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: