Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα στο web radio Cleverland.gr

Tην Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στο web radio Cleverland.gr θα γίνει εκπομπή 22:00 – 00:00, καθώς θα έχουμε τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα για την Euroleague, έναν κρίσιμο αγώνα για τους πρωταθλητές Ευρώπης, Παναθηναϊκό, αφού με ήττα λένε πρόωρο αντίο στη διοργάνωση, ενώ με νίκη συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρο για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο στούντιο θα είναι ο Δημήτρης Αρβανιτίδης και στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Κώστας Μπατής ο οποίος θα μας μεταφέρει ζωντανά την προσπάθεια των παικτών του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου η δράση συνεχίζει κανονικά στο www.cleverland.gr, καθώς ο Κώστας Μπατής στις 3 το μεσημέρι θα μας μεταφέρει όλα τα μυστικά της πορτοκαλής «θεάς» και εν συνεχεία ο Δημήτρης Αρβανιτίδης ότι γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων και τέλος στις 19:00 ο Κώστας Μιχόπουλος με τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των μεγάλων της Superleague, καθώς και πολύ κους-κους με συναδέλφους δημοσιογράφους, αλλά και ποδοσφαιριστές, θα υπάρξει και σύνδεση με Θεσσαλονίκη για την εξέλιξη της αναμέτρησης Ξάνθη – ΠΑΟΚ.

15:00 – 17:00 Κώστας Μπατής

17:00 – 19:00 Δημήτρης Αρβανιτίδης

19:00 – 21:00 Κωνσταντίνος Μιχόπουλος

Την Κυριακή η δράση συνεχίζεται με τον Κώστα Μπατή να αναλαμβάνει δράση από 14:00 – 18:00 και εν συνεχεία ο Δημήτρης Αρβανιτίδης από 19:00 – 21:00, με αποτελέσματα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές.

Στης 16:45 από το γήπεδο Καραϊσκάκη ο Κώστας Μιχόπουλος θα μας μεταδώσει τον σημαντικό αγώνα για τη Superleague Ολυμπιακός – Ατρόμητος Αθ. Και εν συνεχεία από τη Νέα Σμύρνη σε περιγραφή Γιώργου Μαγκριδάκη η αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 24η αγωνιστική της Superleague Πανιώνιος - Παναθηναϊκός. Συντονιστείτε στο www.cleverland.gr και ακούστε καλή μουσική και σωστή αθλητική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: