Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Δεκάδες νεκροί από τις καταιγίδες στη δυτική Ευρώπη

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία, τρεις στην Ισπανία και ένας στη Γαλλία εξαιτίας των σφοδρών θυελλών που έπληξαν τη δυτική Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Οι τοπικές αρχές στη Γαλλίας προειδοποίησαν ότι ο απολογισμός πιθανόν να αυξηθεί μετά το θάνατο τριών ανθρώπων το Σάββατο και άλλων 12 την Κυριακή.
Στην Ισπανία, δύο άτομα σκοτώθηκαν κοντά στην πόλη Μπούργκος, στο βόρειο τμήμα της χώρας, όταν το αυτοκίνητό τους προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο, ενώ άλλη μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στα βορειοδυτικά της χώρας.
Οι ασυνήθιστα ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και σε πολλά μέρη της Πορτογαλίας, όπου ένα 10χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του.
Περισσότεροι από 1 εκατ. κάτοικοι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη Γαλλία, σύμφωνα με την Electricite de France, ενώ διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν και σε πολλά μέρη της Ισπανίας.
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές υπηρεσίες, η καταιγίδα «Xynthia» έχει φτάσει στη βορειοανατολική Γαλλία και στο Βέλγιο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πλήξει και τη Δανία.
Το βελγικό μετεωρολογικό ινστιτούτο προβλέπει πως η ταχύτητα των ανέμων θα φτάσει έως τα 120 χλμ. την ώρα σήμερα για να μειωθεί αργότερα, καθώς πλησιάζουν στη Δανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: