Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Το καυτό φιλί του Μακρή στη Δήμητρα

New love in town! Ο Διονύσης Μακρής και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η μελαχρινή καλλονή από το «Next top model», είναι ζευγάρι! Το ειδύλλιό τους γεννήθηκε πριν από λίγες μέρες, για την ακρίβεια στην πρεμιέρα του Διονύση στο «Fix».

Σύμφωνα με  πληροφορίες της «Εspresso», η νικήτρια του Miss Europe Face to 2008, το κορίτσι από το μοντελοριάλιτι του ΑΝΤ1 (που σχολιάστηκε περισσότερο από τις άλλες όχι μόνο για το σμιλεμένο κορμί της, αλλά και για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της) γνώρισε τον Διονύση κατά τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν πήγε στην επιτυχημένη αθηναϊκή πρεμιέρα του στο «Fix» και, χαλαρή και ωραία, κάθισε σε έναν από τους κεντρικούς καναπέδες. Ο λαϊκός ερμηνευτής σε κάποια φάση κατέβηκε από την πίστα, πλησίασε τη Δήμητρα, και, αφού την καλησπέρισε, τη φίλησε στο στόμα αφήνοντας άφωνη την ίδια, τους θαμώνες του μαγαζιού, αλλά και τον Βασίλη Καρρά που βρισκόταν εκεί.

Η sexy Δήμητρα δεν αντέδρασε, απλώς χαμογελούσε στον τραγουδιστή και περίμενε να δει για ποιο λόγο έπραξε έτσι. Αλλωστε, κι εκείνη είχε γοητευτεί από εκείνον. Ετσι, γεννήθηκε το ειδύλλιό τους και από τότε Διονύσης και Δήμητρα είναι αχώριστοι και ζουν το πάθος τους στο ζενίθ.

«Είμαι φουλ ερωτευμένος», είναι το άσμα με το οποίο καθιερώθηκε ο Διονύσης Μακρής και πλέον το αφιερώνει στο κορίτσι του, που πηγαίνει συνέχεια στο «Fix».

Φυσικά, καθώς το ειδύλλιο είναι πολύ φρέσκο, κανείς εκ των δύο δεν μιλάει (ακόμα). Η λυγερή Κρητικοπούλα, παράλληλα, φροντίζει για την καριέρα της στο μόντελινγκ. Είναι από κάστινγκ σε φωτογραφήσεις καθημερινά. Οσο για τον Διονύση, ετοιμάζει δίσκο με εκπλήξεις, που σύντομα θα είναι στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Σε ό,τι αφορά τώρα το φλερτάκι της Δήμητρας με τον φωτογράφο του μοντελοριάλιτι Χάρη Χριστόπουλο, που προέκυψε αμέσως μετά την αποχώρησή της από το «Next top model», είναι πλέον παρελθόν... ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: