Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Internet - Ομιλία - Τηλεόραση από το Conn-x με 49,90 ευρώ, τελική τιμή με πάγιο

Μία ολοκληρωμένη λύση Internet – Ομιλίας – Τηλεόρασης προσφέρει για πρώτη φορά ο ΟΤΕ στους οικιακούς του πελάτες. Με €49,90/μήνα, οι πελάτες μπορούν να έχουν και Internet και Δωρεάν Ομιλία και Υπηρεσίες Τηλεόρασης.

Αναλυτικά, η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει:
  • απεριόριστο Internet Conn-x στα 2 Mbps,
  • 180 λεπτά/μήνα αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ,
  • Conn-x TV, τη συνδρομητική τηλεόραση από τον ΟΤΕ, με πρόσβαση σε 47 ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια και στις υπηρεσίες Video on Demand, Film Express και Film Club και
  • πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN),
  σε μία  συνολική τιμή, 49,90 ευρώ/μήνα.
Οι πελάτες μπορούν να συνθέσουν το δικό τους πακέτο για τη διασκέδαση στο σπίτι τους, επιλέγοντας την ταχύτητα Conn-x και το πακέτο Ομιλίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Έτσι, για παράδειγμα, με μόνο 7,60 ευρώ επιπλέον (57,5 ευρώ/μήνα) οι πελάτες μπορούν να έχουν:
  • υψηλότερη ταχύτητα Conn-x στα 8 Mbps και
  • απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ
Η ολοκληρωμένη λύση απευθύνεται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες και διατίθεται καλώντας δωρεάν το 134, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.oteshop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: