Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Η Victoria υπέρ των skinny μοντέλων!

Σε καιρούς που πληθαίνουν οι καμπάνιες για την υιοθέτηση πιο υγιών εμφανισιακών προτύπων, η Βικτόρια Μπέκαμ υπερασπίστηκε πρόσφατα με δηλώσεις της τα αδύνατα μοντέλα που χρησιμοποιεί η βιομηχανία της μόδας. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “The View”, που προβάλλεται σε αμερικανικό δίκτυο, ανέφερε σχετικά, ως ultra slim και η ίδια: «Τα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα είναι από τη φύση τους αδύνατα. Δεν ισχύει πάντα ότι αυτά τα κορίτσια παραλείπουν γεύματα για να είναι έτσι. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να κάνουμε διακρίσεις εις βάρος κάποιου που είναι αδύνατος ή παχύς ή οτιδήποτε».
Ωστόσο, καταθέτει τη δέσμευσή της ότι θα ακολουθήσει πιστά τις κατευθυντήριες γραμμές του CFDA (Council of Fashion Designers of America), όσον αφορά και στο δικό της label: «Το CFDA προέτρεψε σχεδιαστές, στυλίστες και casting directors να μην δέχονται μοντέλα που είναι ανήλικα ή υπερβολικά αδύνατα, και να είναι πιο ανοιχτοί σε διάφορες εθνικότητες. Και νομίζω ότι οι σχεδιαστές συμμορφώνονται με αυτό. Την περασμένη εβδομάδα είχα κάστινγκ και ήρθαν μερικά υπερβολικά αδύνατα κορίτσια, τα οποία απέρριψα».

Σε άλλα νέα του «πλανήτη Posh», η Βικτόρια αποκάλυψε τι θα φορέσει τη βραδιά των Όσκαρ. Επέλεξε μια τουαλέτα του δικού της label, ένα nude ντραπέ φόρεμα, με ζώνη που διατρέχει διαγώνια το στέρνο από τον ώμο ως τη μέση και στερεώνεται από μια πόρπη. Δείτε το εδώ: http://www.vanityfair.com/online/daily/2010/02/posh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: