Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Οι γονείς κατηγορούν την Τζούλια ότι εκδίδεται.

Οι γονείς την κατηγορούν ότι εκδίδεται. Η Τζούλια  απαντά με μηνύσεις, Ο πατέρας της συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Αυτόφωρο.

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Και μέσα σε όλα αυτά να βγαίνει στα παράθυρα η κα Ιωαννίδου και να λέει για τα παιδικά χρόνια της πορνοστάρ.

Τα media, άλλη μια φορά, έκαναν το ΅θαύμα΅ τους. Αποθέωσαν το ΅τίποτα΅, έσπρωξαν ένα κορίτσι στην πρόκληση, για να βγει στα εξώφυλλα, να γίνει θέμα στα μεσημεριανά, να φτάσει στα δελτία ειδήσεων.


Και από δίπλα ο εσμός των επιτηδείων που εκμεταλλεύεται την κατάσταση, κάνει την Τζούλια.. τραγουδίστρια, την στέλνει -όπως καταγγέλλουν οι γονείς της, που δεν είναι άμοιροι ευθυνών - σε βίζιτες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και όλοι μετέχουν ηθελημένα ή άθελα στην προώθηση της 1ης πορνοταινίας που γύρισε το αγλάισμα του μόντελινγκ !

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα e-mail που έστειλαν ι γονείς της στον Κούγια και θα καταλάβετε πολλά:

«Επιβάλλεται πλέον η Τζούλια να αποκαλύψει και να μηνύσει με αγωγές το κακό της περιβάλλον που από το 2009 πρότειναν στη Τζούλια και κανόνιζαν τα ραντεβού για να εκδίδεται δελεάζοντας την με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά στα πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού (όπως πιστεύουμε ότι έγινε στο Μονακό και στις Κάννες που πήγε η Τζούλια την Άνοιξη 2009). Θα πρέπει η Τζούλια όσο διαρκούν οι δικαστικές διαδικασίες να απομακρυνθεί από τον… και από τη μεζονέτα της Εκάλης, όπου φιλοξενείται και όπου πιστεύουμε ότι και εκεί εκδίδεται και να επιστρέψει στο πατρικό της στους γονείς της και στις όποιες δουλειές πηγαίνει να συνοδεύεται από την μητέρα της»

Δείτε το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με τα e-mal  και διαβάστε το ρεπορτάζ στο All Is Gossip, ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: