Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Χάνουν το παιχνίδι οι βενζινοπωλες και κατηγορούν σε ζωντανή σύνδεση τους δημοσιογράφους !

Χάνουν το παιχνίδι οι βενζινοπώλες και άρχισαν να κατηγορούν τους δημοσιογράφους ! Όταν στο "σπίτι" σου  η νοθεία πάει σύννεφο, η κλεψιά είναι καθημερινό φαινόμενο και η αισχροκέρδεια το πρώτο "ποίημα" που μαθαίνουν ορισμένοι από μικρά παιδιά και κανείς δεν τους τιμωρεί τότε αποθρασύνονται!

Στον ΣΚΑΙ βγήκε να μιλήσει  ο πρόεδρος των βενζινοπωλών και με το καλημέρα σας, κατηγόρησε την εκπομπή για στημένο ρεπορτάζ και τα όσα είπε ο ρεπόρτερ αισχρά!!!
Τι είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής «ΣΚΑΪ Τώρα»; Ότι δεν είναι καθολική η συμμετοχή των βενζινοπωλών και υπάρχουν σε αρκετές περιοχές βενζινάδικα ανοιχτά.

Τι ήταν να το πει; Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος. «Το ρεπορτάζ που κάνετε κυρία Τσαπανίδου, κρίμα, γιατί έχετε αλλάξει κασέτα από τότε που φύγατε από τη ΝΕΤ, είναι αισχρό», είπε και έκανε την Πόπη Τσαπανίδου να βγάλει καπνούς από τα αυτιά!!!

Τόση "μαγκια" ο Πρόεδρος που σίγουρα θα επανεκλεγεί στις επόεμενες αρχαιρεσίες για το... θράσος του. Και ας τολμήσει η Πόπη Τσαπανίδου  και όποιος άλλος δημοσιογράφος να κάνει ρεπορτάζ. Εκεί είναι για να τον κατακεραυνώσει.

Εγώ (και αυτό ΔΕΝ είναι εγωϊστικό) θα του πέταγα το μικρόφωνο στο κεφάλι του ... μεγάλου συνδικαλιστή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: