Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Η πτώση στα νούμερα έφερε νεύρα!

Σε κακή διάθεση ήταν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη που είχε πάρει πρωί πρωί το μπουγιουρντί της AGB που έδειχνε… «πανωλεθρία» στα νουμεράκια της εκπομπής της.

Ο «Καφές με την Ελένη» δεν πήγε καθόλου καλά την Τετάρτη, και βρέθηκε να ακολουθεί και την τηλεοπτική σειρά του STAR «Μαρίνα», κάνοντας στο σύνολο 11,1% .

Γι’ αυτό και σήμερα φρόντισε να μην κρύψει τον εκνευρισμό της και άρχισε τις παρατηρήσεις στους συνεργάτες της στο control. Αφορμή στάθηκαν κάποιες γυμνές φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου που προβάλλονταν στο video wall της εκπομπής όταν το πάνελ συζητούσε τη συνέντευξη της Τζούλια στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Με κόσμιο, αλλά αυστηρό τρόπο, όπως μόνο η Ελένη ξέρει, ζήτησε από τους συνεργάτες της μην προβάλλουν ξανά αυτές τις φωτογραφίες. «Παιδιά επειδή αυτές οι φωτογραφίες είναι λίγο προκλητικές δε θα ήθελα να παίζουν τώρα, αν δεν σας πειράζει. Θα προτιμούσα άλλου είδους. Ευχαριστώ», είπε η Ελενίτσα, κοιτάζοντας με νόημα την κάμερα.

Εμ, έτσι είναι όταν πέφτουν τα νούμερα, πέφτει και γκρίνια!!! Πού είναι αυτά τα μεγαλεία με το εικοσάρια που έβλεπε ο Καφές μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου;;;

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης των εκπομπών στη ζώνη 10:00 – 13:00 είναι:

«10 με 1 μαζί»: 22%
«Όμορφος Κόσμος το Πρωί»: 15,4%
«Μαρίνα»: 15,1%
«Καφές με την Ελένη»: 11,1%
«Συμβαίνει Τώρα»: 9,8%
«ΣΚΑΪ Τώρα»: 4,2%

Στα νεανικά είναι:

«Καφές με την Ελένη»: 19%
«10 με 1 μαζί»: 18,7%
«Μαρίνα»: 13,9%
«Όμορφος Κόσμος το πρωί»: 13,6%
«Συμβαίνει Τώρα»: 3,8%
«ΣΚΑΪ Τώρα»: 3,8%

Δείτε το απόσπασμα με τις παρατηρήσεις που κάνει η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: