Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Διάσημα διαζύγια από τον χώρο της showbiz!

Όλο και πληθαίνουν τα διαζύγια στον χώρο της showbiz και εμείς μένουμε να κοιτάμε φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές τους και να απορούμε! Ποιο είναι τελικά το πιο πολύκροτο διαζύγιο στον χώρο των celebritries;

Φυσικά το διαζύγιο Ελένης Μενεγάκη – Γιάννη Λάτσιου (!), για το οποίο μέχρι και έκτακτα τεύχη περιοδικών βγήκαν!!!  Τι έφταιξε, ποιος ζήτησε το «χαρτί» και...τα «τρίτα» πρόσωπα ήταν μερικά από τα φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και πέντε βδομάδες μετά την ανακοίνωση ακόμα μας απασχολεί εδώ που τα λέμε!

Δεν είναι όμως το μόνο «διάσημο διαζύγιο»  που απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης. Ο Αντρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ρουμπέση «τράβηξαν» στον χωρισμό περισσότερα φώτα δημοσιότητας από ότι στον γάμο τους! Με τον Αντρέα να εισβάλλει στα τηλεοπτικά πλατό και να «απαγάγει» την Δήμητρα και τις μετέπειτα δηλώσεις των δύο πρώην δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Ένας πιο ήπιος, αλλά εξίσου διάσημος χωρισμός ήταν αυτός του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Δέσποινας Ολυμπίου. Μπορεί να μην ήταν παντρεμένοι, αλλά τόσα χρόνια μαζί, εμείς σαν παντρεμένους τους θεωρούσαμε!

Χρήστος Δάντης – Φλώρα Θεοδώρου: Έδειχναν τόσο ευτυχισμένοι που δεν το πιστεύαμε, όταν ακούσαμε ότι το ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του, όπως δεν πιστεύαμε ότι χώρισαν η Μιμή Ντενίση με τον Σωτήρη Πολύζο, ο έγγαμος βίος των οποίων μετρούσε μόνο λίγους μήνες.

Τέλος, ποτέ δεν μάθαμε γιατί τελείωσε το ειδύλλιο της Μάρως Λύτρα με τον TNS, αλλά και για τους λόγους που έριξε τίτλους τέλους στον γάμο της η Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε τα πιο διάσημα διαζύγια στο βίντεο που ακολουθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: