Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010


Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ζητεί από το σύνολο του ελληνικού λαού να κάνει θυσίες για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της χώρας, η Βουλή χρηματοδοτεί βουλευτές και ευρωβουλευτές για την αγορά τηλεπικοινωνιακού υλικού και εξοπλισμού Πληροφορικής με ποσό που αγγίζει, ίσως και ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ!

Ειδικότερα, με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, η οποία ελήφθη στη συνεδρίαση της 12ης Νοεμβρίου 2009 και με την οποία εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του σώματος Φίλιππος Πετσάλνικος, παρέχεται η δυνατότητα στους βουλευτές που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, καθώς και στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2009, για προμήθεια του προαναφερθέντος υλικού, με αιτιολογία «την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της εν γένει κοινοβουλευτικής τους δραστηριότητας».
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: