Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010


Από τους ήχους του μπουζουκιού είναι πολύ πιθανό να πλημμυρίσει το στάδιο στο οποίο θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012! Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων απάντησε θετικά στην επιστολή του βιρτουόζου του μπουζουκιού Γιάννη Πολυκανδριώτη να συμμετάσχει με τους μαθητές της σχολής του -μια ομάδα πενήντα οργανοπαικτών ηλικίας από 8 έως 45 ετών- και από την παρουσίαση που θα κάνει ο 64χρονος μουσικός θα εξαρτηθεί αν το «εθνικό» μας μουσικό όργανο θα ακουστεί στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του πλανήτη!

Δίπλα σε καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, οι οποίοι θα «παρελάσουν» από τη σκηνή του σταδίου όπου θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ίσως βρεθεί ο μαέστρος Γιάννης Πολυκανδριώτης. Ο Ελληνας οργανοπαίκτης, ο οποίος μένει μόνιμα στο Λονδίνο και διδάσκει μπουζούκι στα παιδιά και στους νέους της ελληνικής Ομογένειας της πόλης αλλά όχι μόνο. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: