Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010


Επικρίσεις από την ΕΕ και τις ΗΠΑ δέχεται το Πεκίνο για τη διορία που έδωσε σε ξένους προμηθευτές τεχνολογίας να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για την κρυπτογράφηση και άλλα συστήματα ασφάλειας που χρησιμοποιούν στα προϊόντα τους.
Η απαίτηση της Κίνας αφορά όλες τις ξένες εταιρείες που προμηθεύουν το κινεζικό δημόσιο με 13 είδη προϊόντων, όπως εξοπλισμό δικτύωσης και τηλεπικοινωνιών, βάσεις δεδομένων και λογισμικό προστασίας.
Η Κίνα υποστηρίζει ότι ο νέος κανονισμός ενισχύει την εθνική ασφάλεια, παραδέχεται όμως ότι παράλληλα θα δώσει πλεονέκτημα τις κινεζικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Από την άλλη πλευρά, οι δυτικές εταιρείες φοβούνται για διαρροή εταιρικών μυστικών, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι ΗΠΑ επισημαίνουν ότι οι ισχυρισμοί του Πεκίνου είναι πρωτοφανείς και αβάσιμοι. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: