Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010


Βγενόπουλος: Υπάρχουν τεμπέληδες που μας εκθέτουν


Να καταθέσουν όλοι οι πολιτικοί το «πόθεν έσχες» τους ώστε να διαπιστωθεί ποιοί μπήκαν στην πολιτική για να βοηθήσουν πραγματικά το λαό, ζήτησε ο πρόεδρος της MIG σε συνέντευξη τύπου από την Κρήτη όπου έγιναν τα εγκαίνια της γραμμής Πειραιάς-Χανιά με το πλοίο Blue Horizon.

Ο κ. Βγενόπουλος έβαλε επίσης κατά των συνδικαλιστών «οι οποίοι έχουν δαιμονοποιήσει το κέρδος» και κατά του κρατικού τομέα της οικονομίας στον οποίο καταλόγισε ότι δυσκολεύει την επιχειρηματικότητα: «Οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι έτοιμες να συνδράμουν σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης, αλλά όχι να πετάξουν τα χρήματά τους σε ένα "άδειο βαρέλι"», είπε, προσθέτοντας ότι «το κράτος αντιμετωπίζει με ατυχή τρόπο την επιχειρηματικότητα και κυρίως τις εταιρείες που δεν ταυτίζονται μαζί του».  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: