Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010



Oι φανατικοί θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον πάντα αναγνώριζαν τον Αντριαν Γκραντ ως έναν από αυτούς. Ισως, όπως παραδέχονταν κάποιοι, ως τον μεγαλύτερο φαν του. Αν μη τι άλλο ο Γκραντ δεν μάζευε μόνο φωτογραφίες, βίντεο και αυτόγραφα, κατάφερνε να μαζεύει τους φαν σε εκδηλώσεις και αφιερώματα για το είδωλό τους. Και το βρετανικό φαν κλαμπ δεν είναι αστείο πράγμα. Είναι δύναμη.

Αυτά τα πάρτι που διοργάνωναν, όπως λένε όσοι ξέρουν τα πράγματα, έγραφαν από μόνα τους ιστορία. Μέσα από αυτά γεννήθηκε η ιδέα για το «Τhriller»- όχι το άλμπουμ, ούτε το βίντεο που άλλαξαν την ιστορία της ποπ, τα μεγέθη και τη δυναμική της, αλλά το «Τhriller- Live», την παράσταση που «ζωντανεύει» το φαινόμενο Τζάκσον στη σκηνή. Και που οι θεατές του περιγράφουν, μετά μάλιστα το τραγικό συμβάν του περασμένου Ιουνίου, σαν μια σχεδόν μεταφυσική εμπειρία. Η μουσική προκαλεί τέτοια συναισθήματα- ακόμη περισσότερο σε φορτισμένο συναισθηματικά κοινό.

Ο Γκραντ θυμόταν εκείνα τα πρώτα πάρτι σιγά σιγά να γιγαντώνονται. Κάποια στιγμή είχαν φτάσει να μαζεύουν πολύ εύκολα 3.000 ανθρώπους σε προ Facebook και ιντερνετικής δικτύωσης εποχές.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: