Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010


Βανδή: «η Ελένη δεν ζει άνετα την επιλογή της»


«Η Ελένη δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ζήσει την απόφαση που έχει πάρει και είναι διαρκώς στο στόχαστρο», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή, μία από τις φίλες της παρουσιάστριας, με αφορμή το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο και όσα ακούγονται για τον Ματέο Παντζόπουλο. Παράλληλα, μίλησε για τον δικό της γάμο, την οικογένειά της και τις κριτικές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», η Δέσποινα αποκάλυψε πως και εκείνη έμαθε ξαφνικά για το διαζύγιο και υποστήριξε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει καταπιεστεί από το -ηθελημένο ή αθέλητο- κυνηγητό των μέσων ενημέρωσης και των παπαράτσι, ενώ χαρακτήρισε «πολύ προσωπική στιγμή» όλη αυτή την ιστορία.

«Της ζητούν να λογοδοτήσει για την απόφασή τους να χωρίσουν», πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια, ενώ είπε πως τον τελευταίο καιρό δεν έχει επαφές με την παρουσιάστρια καθώς η ίδια «όλο αυτό ήθελε να το περάσει μόνη ή με κάποια πολύ συγκεκριμένα άτομα». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: