Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Τρεις νεκροί σε λίγες ώρες τη νύχτα...

Άλλοι τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες, τη νύχτα. Μαζί με τους 9 των τελευταίων 3 ημερών φτάνουμε τους 12 και κύριο χαρακτηριστικό τους είναι  η αγριότητα των φόνων,

Νεκρός βρέθηκε τη νύχτα νεαρός άνδρας στην οδό Ψαρών στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν καταγγελία ότι ο νεαρός έπεσε θύμα ληστείας από ομάδα αγνώστων. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

-Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με το καμένο πτώμα που μεταφέρθηκε απόψε στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε το απόγευμα σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή της Αγιάς. Σύμφωνα με αστυνομικούς, διαπιστώθηκε, ότι ήταν καμένο ενώ είχε ξεκινήσει η σήψη του. Το πιο πιθανόν είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η υπόθεση διερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

-Πτώμα άνδρα, εντοπίστηκε, χθες στις 12.55, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Παλαιάς Φώκαιας, στην παραλία Σαρωνίδας. Πρόκειται για άτομο ηλικίας 45-50 ετών περίπου, άρτιας σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1,80, με άσπρα μαλλιά. Έφερε μαύρα παπούτσια, άσπρο παντελόνι με άσπρη ζώνη, κόκκινη μπλούζα και λευκό σακάκι. Επίσης έφερε ρολόι χειρός. Η σορός παραδόθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομία. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Παλαιάς Φώκαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: