Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010


 Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη για τις βόμβες

Η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών», ανέλαβε σήμερα, με κείμενό της στο διαδίκτυο, την ευθύνη για τις πρόσφατες εκρήξεις βομβών, στον μανδρότοιχο των φυλακών Κορυδαλλού και στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Στην πολυσέλιδη προκύρυξη, γίνεται απόπειρα να αιτιολογηθεί η επιλογή των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης και των φυλακών Κορυδαλλού ως στόχων, με τα εξής:
«Η δικαιοσύνη εξ΄ ορισμού αυτοσυστήνεται ως θεσμός απονομής δικαίου. Τα δικαστήρια είναι ο θεματοφύλακας και ο τηρητής των νόμων. Για την σύγχρονη κοινωνία ο νόμος ταυτίζεται με το δίκαιο. Ασχέτως αν και ο τελευταίος υπήκοος της δημοκρατίας γνωρίζει (;) πως αυτό το δίκαιο είναι κατά παραγγελία φτιαγμένο απ΄ τους νομοθέτες, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των οικονομικά ισχυρών. Και αν όλοι είναι "ίσοι απέναντι στο γράμμα του νόμου" φαίνεται πως οι νόμοι δεν "μεταφράζονται" ίσα απέναντι σε όλους. Είναι γνωστό πως η δικαστική μαφία αρέσκεται να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο απέναντι σε φτωχοδιάβολους μικροδιαρρήκτες και χρήστες ναρκωτικών ενώ αντίθετα ευνοεί και συναναστρέφεται στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας τους ?νόμιμους? κλέφτες που διαθέτουν δημόσιο όνομα και πολιτικό κύρος».
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: