Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

postheadericon Κατέθεσε για τη Siemens ο Γ. Φλέσσας της Civitas

Δεν αρνήθηκε τη συνεργασία της Civitas με τη Siemens ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσίων σχέσεων, Γιώργος Φλέσσας ο οποίος εκλήθη στην εξεταστική επιτροπή επειδή στο ημερολόγιο του Μιχάλη Χριστοφοράκου υπάρχουν πολλές εγγραφές στο όνομά του. Άμεσο έλεγχο από το ΣΔΟΕ στην εταιρεία ζήτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος.


Ο Γ. Φλέσσας κατέθεσε ότι η Civitas συνεργαζόταν με τη Siemens από το 2001 και ανέφερε ότι τo 2006, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, ο Μιχ. Χριστοφοράκος του ζήτησε να προχωρήσει σε ενέργειες για την επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης. Όπως υποστήριξε, δεν γνωρίζει περιπτώσεις δωροδοκίας πολιτικών από τη γερμανική εταιρεία.


Παράλληλα, είπε ότι δεν θυμάται ποιοι δημοσιογράφοι συνεργάστηκαν στις δουλειές που σχετίζονταν με τη Siemens. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: