Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

50 εκατομμύρια PlayStation®3 σε όλο τον κόσμο!

Xbox 360 & PlayStation 3 ControllersImage by Matt Brett via FlickrΗ Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι αθροιστικές πωλήσεις του συστήματος ψυχαγωγίας PlayStation®3 (PS3®) ξεπέρασαν το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων τεμαχίων*1 σε ολόκληρο τον κόσμο την 29η Μαρτίου του 2011. Η SCE ανακοίνωσε επίσης ότι οι πωλήσεις του PlayStation®Move ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως στις 3 Απριλίου, υπογραμμίζοντας τη διαρκή ανάπτυξη και την ορμητική ισχύ της πλατφόρμας του PS3.

Το PS3 ενσωματώνει μια σειρά άκρως πρωτοποριακών τεχνολογιών, όπως οι πανίσχυροι επεξεργαστές Cell Broadband Engine™ και RSX®, το Blu-ray disc™ (BD) player και η θύρα HDMI, προσφέροντας στους χρήστες μια κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ανάλυσης από το Νοέμβριο του 2006. Η πλατφόρμα του PS3 συνεχίζει να εξελίσσεται και να βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη, χάρη στην ενσωμάτωση νέων λειτουργιών και υπηρεσιών, οι οποίες προσφέρονται μέσω αναβαθμίσεων λογισμικού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: