Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Και απαίτηση για περικοπή δώρων στον ιδιωτικό τομέα

Το μοντέλο που ακολουθήθηκε στην περικοπή των μισθών του Δημοσίου θα κληθεί να εφαρμόσει και στον ιδιωτικό τομέα η κυβέρνηση οσονούπω, καθώς η Κομισιόν- ένα από τα... συμβαλλόμενα μέλη της τρόικας- θεωρεί πως αδυνατεί να αντιμετωπίσει διαφορετικά το άλμα του πληθωρισμού και την επιδείνωση της ανταγωνιστικότητας. 

Για την ακρίβεια, αυτό που θα τεθεί επί τάπητος πριν από την εκταμίευση της δόσης του Δεκεμβρίου είναι η δραστική περικοπή των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων, όπως και του επιδόματος αδείας- κάτι που εφαρμόστηκε ήδη στον δημόσιο τομέα. Για το ενδεχόμενο αυτό έχει ήδη προειδοποιήσει η τρόικα, κατά την τρέχουσα επίσκεψή της στην Αθήνα, καθώς ακόμη και το ΔΝΤ- που μέχρι πρόσφατα ήταν στη «γραμμή» της μη παρέμβασης στον ιδιωτικό τομέα- τώρα πλέον θεωρεί καθοριστική την ανάκαμψη της ανταγωνιστικότητας με κάθε τρόπο.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: