Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Τα… χώνει σε αρχισυντάκτρια και Ουγγαρέζο ο Ν. Παπαδάκης!

Ο Νίκος Παπαδάκης μετά το τέλος του «Όμορφου Κόσμου το πρωί» αποφάσισε να μιλήσει για όλα αυτά που γίνονταν στα παρασκήνια της εκπομπής και να ανάψει μεγάλες φωτιές!

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση, ο γνωστός παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκαλύπτει όλα όσα γινόντουσαν πίσω από τις κάμερες του «Όμορφου Κόσμου» και για εκείνους που ευθύνονται κατά τη γνώμη του για την πορεία της εκπομπής.

«Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω, γι΄ αυτό και δεν το έχω κάνει ποτέ δεκαπέντε χρόνια τώρα που βρίσκομαι στο χώρο. Αλλά τελικά ανακαλύπτω ότι σιωπώντας η μετριότητα θεριεύει», λέει ο Νίκος Παπαδάκης λίγο πριν πετάξει τη βόμβα!!!

«Θεωρώ κύρια υπεύθυνη για την πορεία της εκπομπής την αρχισυντάκτρια», είπε ο Νίκος, προσθέτοντας ότι γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε στην τελευταία εκπομπή όταν ευχαρίστησε τους συνεργάτες του δεν αναφέρθηκε καθόλου σε εκείνη. BINTEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: