Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Νέο αμόρε για τον Γ. Αρναούτογλου;

Αμέσως μόλις μας… ανακοίνωσε η Νάντια Μπουλέ ότι έχει χωρίσει με τον Γ. Αρναούτογλου εδώ και πολύ καιρό, τσουπ, να σου και φωτογραφίες του Γρηγόρη με νεαρά μελαχρινή, αγνώστων στοιχείων, με την οποία τα περιοδικά τον ήθελαν ζευγάρι!!!

Ο Γρηγόρης όμως έγινε έξαλλος με τα όσα ακούστηκαν και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Είναι τραγικό από μια φωτογραφία κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα. Ναι, με τη συγκεκριμένη κοπέλα κάνουμε παρέα, λέγεται Κατερίνα Κουμπή, ήταν αρχισυντάκτριά μου στην έκτακτη εκπομπή που ετοίμασα για το MEGA και εργάζεται στο στούντιο ATA. Τίποτα από όλα αυτά που αφήνουν να εννοηθεί δεν ισχύει», απάντησε ο παρουσιαστής στην εφημερίδα Espresso.

Να πούμε βέβαια ότι και στις αρχές της σχέσης του με τη Νάντια, πάλι οι δυο τους αρνιόντουσαν οποιαδήποτε σχέση, όμως τώρα ο Γρηγόρης φαίνεται να τα έχει πάρει πραγματικά στο κρανίο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: