Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Οι "Ρομπέν" κόντρα στην ακρίβεια

Κάποιους τους ονομάζουν «Ρομπέν των εισιτηρίων», κάποιοι άλλοι περνούν από τα διόδια χωρίς να πληρώσουν, βάζοντας απλώς στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους ένα αυτοκόλλητο που αναγράφει «Δεν πληρώνουμε», άλλοι αλλάζουν τα τσιγάρα που καπνίζουν με φθηνότερα, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που τραβούν χειρόφρενο στα Ι.Χ. γιατί δεν έχουν χρήματα για τη βενζίνη.
Τα σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης οδηγούν τους πολίτες στην αναζήτηση τρόπων εξοικονόμησης ακόμα και λίγων ευρώ. Ολο και περισσότεροι αλλάζουν καθημερινές συνήθειες χρόνων, προκειμένου να κάνουν οικονομία, μία λέξη που έχει μπει για τα καλά πλέον στην καθημερινότητά μας.

Η ανάγκη αυτή μάλιστα οδήγησε στη δημιουργία ενός μαζικού κινήματος με τίτλο «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», που καθημερινά αποκτά όλο και περισσότερα μέλη, καθώς όλο και πιο πολλοί πολίτες κάνουν τα πάντα για να γνωστοποιήσουν τη στάση τους αυτή και σε άλλα άτομα. Στο συγκεκριμένο κίνημα δεν υπάρχουν προεδρεία και κομματικοί χρωματισμοί, δεν υπάρχουν μέλη και υποκινητές, αφού σε αυτό ανήκουν όλοι όσοι αντιστέκονται στη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει «πιο φτωχό» τον πολίτη. Ολοι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να μη γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά καταλαβαίνουν απόλυτα ο ένας τον άλλον καθώς είναι πολίτες της ίδιας χώρας και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.  ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: