Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ποιός εκδότης εκβίαζε υπουργό Εθν. Άμυνας;

Τέσσερις μέρες "σέρνεται" η σοβαρή καταγγελία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου ότι τον "εκβίαζε γνωστός εκδότης" για να  αγοράσουμε συγκεκριμένα τάνκς.

Η καταγγελία του κ. Σπηλιωτόπουλου έγινε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" της Πάτρας και την επομένη υπήρχε από την εφημερίδα συνέχεια ότι επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη καταγγελία χωρίς να ααναφέρει κάτι συγκεκεριμένο.

Η καταγγελία του τ. υπουργού αναπαράγεται και στις αυριανές, κυριακάτικες, εφημερίδες χωρίς όμως ο κ. Σπηλιωτόπουλος να δίνει διευκρινίσεις ή  να αναφέρει ονόματα.

Και το περιέργο είναι ότι κανείς από την κυβέρνηση δεν συγκινήθηκε να διατάξει έρευνα ούτε κάποιος εισαγγελέας επενέβη για να διερευνήσει το θέμα...

Και η απορία παραμένει: Ή ο κ. Σπηλιωτόπουλος πέταξε ένα πυροτέχνημα ή κάποιον εκδότη καλύπτουν όλοι μαζί. Διαλέγετε και παίρνετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: