Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Θεσσαλονίκη: Περίοδος για ευκαιρίες στη φοιτητική στέγη

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των διαγωνιζομένων για την είσοδο στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας σήμανε ταυτόχρονα για πολλούς και την έναρξη της προσπάθειας εύρεσης φοιτητικής στέγης.
Μπορεί η προσπάθεια κάθε χρόνο να κορυφώνεται στο τέλος Αυγούστου, ωστόσο αυτοί που έγραψαν πολύ καλά στις εξετάσεις και θεωρούν σίγουρη την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστημιακό ή τεχνολογικό ίδρυμα, είθισται αυτές τις μέρες να ξεκινούν κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές με κτηματομεσίτες ή ιδιοκτήτες ακινήτων, προκειμένου να βρουν και να κλείσουν σπίτι. Σ' αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και αυτοί που ήδη σπουδάζουν και για διάφορους λόγους (επειδή διαφώνησαν με το συγκάτοικο ή με τον ιδιοκτήτη ή διότι δεν τους ικανοποιεί το ακίνητο που νοικιάζουν) θέλουν να αλλάξουν κατοικία.   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: