Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Λουτρό αίματος στην Αίγυπτο με 100 νεκρούς

Λουτρό αίματος στην Αίγυπτο με πληροφορίες για 100 νεκρούς από τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία. Νέα κυβέρνηση με τα ίδια πρόσωπα διόρισε ο Μουμπάρ. Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες της Αιγύπτου. 
 
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η εξέγερση στην Αίγυπτο παρά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μουμπάρακ. Στο Κάιρο, την Αλεξάνδρεια και τις άλλες μεγάλες πόλεις σημειώνονται μαζικές διαδηλώσεις. Επισήμως, οι νεκροί είναι 38, αν και σύμφωνα με εκτιμήσεις πλησιάζουν τους 100, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 2.000.

Ο Ομάρ Σουλεϊμάν, επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών και συνεργάτης του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, ορκίστηκε αντιπρόεδρος της χώρας, μία θέση που δημιουργείται πρώτη φορά από το 1981 οπότε ανέλαβε την προεδρία ο Μουμπάρακ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Mena.Ο Μουμπάρακ κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου προτού διοριστεί πρόεδρος της Αιγύπτου.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: