Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η λίστα με τα 6.000 ονόματα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου - Ποιοί χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ

- Διαβάστε τις 6.000 επιχειρήσεις που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο
- Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στο δημόσιο πλέον ξεπέρασαν τα 41 δισεκατομμύρια ευρώ
- Το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν και τα φυσικά πρόσωπα που χρωστούν
- Οι 6.000 επιχειρήσεις χρωστούν πάνω από 30 δισ ευρώ στο κράτος


Tην περιβόητη μαύρη λίστα με οφειλέτες του δημοσίου έδωσε τελικά σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. Η λίστα αυτή αφορά στις επιχειρήσεις που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ και για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

Το μέτρο προβλέπεται στη νομοθεσία και ενεργοποιείται από το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθεια είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών που φθάνουν τα 41 δισ. ευρώ.

Το σύνολο των οφειλών που περιλαμβάνονται στον πίνακα ξεπερνά τα € 30 δισ. από τα € 42 δισ. συνολικά των ληξιπροθέσμων οφειλών. Θα ακολουθήσει η ανάρτηση των ληξιπροθέσμων οφειλών φυσικών προσώπων μετά την ολοκλήρωση της υπό εξέλιξη διαδικασίας με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, την επιτάχυνση της οποίας έχει ζητήσει το Υπουργείο Οικονομικών. NEWSIT


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 6.000 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: